Σχετικά με το Παγκρήτιο Φόρουμ

Παγκρήτιο φόρουμ

Προώθησης των Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής

Το Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων θεωρείται κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά.

Το φόρουμ έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών/μεταποιητών/προμηθευτών αγροτικών Κρητικών προϊόντων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα έξι προηγούμενα χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε ενδιαφερόμενο να προωθήσει τα αγροτικά, γαλακτοκομικά ή τυποποιημένα προϊόντα του απευθείας στα ξενοδοχεία της Κρήτης, στα δίκτυα διανομής και στα Super Market. .


Το φόρουμ περιλαμβάνει ολιγόλεπτες συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές/προμηθευτές αγροτικών Κρητικών προϊόντων σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Πραγματοποιούνται 12000 εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις


To Παγκρήτιο φόρουμ διοργανώνεται μια φορά ετησίως και κατά τη διάρκειά του πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο περισσότερες από 12000 εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις.

To Παγκρήτιο φόρουμ έχει προκαλέσει αρκετές επιχειρηματικές συνεργασίες με αποτέλεσμα την υιοθέτηση της κρητικής κουζίνας στα τοπικά ξενοδοχεία και παράλληλα την παραγωγή προϊόντων με βαση τις προδιαγραφές των ξενοδοχείων.


Στο Φόρουμ συμμετέχουν


ΠαραγωγοίΞενοδόχοιΔίκτυα ΔιανομήςΜεταποιητικές Επιχειρήσεις